Prekvapte svoju audiomolku a vyrobte jej darček

Keďže sme v kalendári opäť narazili na dátum 8. marca a teda na MDŽ, čo je sviatok, ktorý samozrejme intenzívne OSLAVUJEM, tak sa dnes pozrieme na to, čo by ste mohli vlastnými rukami vyrobiť a dať svojej audiomolke, lebo to určite POTREBUJE.

Pripravili sme pre vás návod ako vyrobiť niečo jedinečné a pre audiomolov užitočné. A pravdepodobne ani nebudete musieť behať po obchodoch a zháňať správny materiál, lebo sa niekde u vás doma povaľuje a ani o tom neviete.

Na tomto mieste si od nás môžete stiahnuť maketu medvedíka, buď vo forme PDF alebo PNG. A teraz sa už môžeme pustiť do podrobného popisu a spraviť z vás audioknižného remeselníka.

Zdieľaj článok

1 Comment

  1. Audinovinky #19 | Blog Audiolibrix
    13. marca 2017 @ 18:14

    […] Návod na dárek pro audiomolku Jak Audino zachránil princeznu Audiokniha tisíckrát […]

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >