Zarábajte s nami… a učte sa nové veci

Bol som na kurze prvej pomoci. Uvedomil som si totiž, že prvú pomoc neovládam a rozhodol som sa s tým niečo spraviť, lebo veď jeden nikdy nevie. Na prvý pohľad to s audioknihami veľmi nesúvisí, ale opak je pravdou.

Vzdelávanie je super, teda aspoň mňa veľmi teší ten pocit, keď niečomu začnem rozumieť. Keď zistím, ako veci fungujú, ako niečo spraviť alebo nerobiť. Osobne sa rád vzdelávam, či už profesne, alebo aj mimo mojej profesie. Tak to bolo aj s kurzom prvej pomoci. Dva a pol dňa = dobre investovaný čas.

Ako teda súvisí vzdelávanie s audioknihami? Jednoducho, dnes sa môžete vzdelávať rôznymi spôsobmi. Možete ísť na kurz, na školenie, vrátiť sa do školy či kúpiť si knihu. Alebo audioknihu. V ponuke máme nielen tituly, ktoré Vás zabavia, ale aj audioknihy, ktoré vás niečo naučia. Využite tak svoj čas naplno a naučte sa niečo, uvidíte, že sa budete cítiť lepšie.

Môj ďalší cieľ je spraviť niečo s mojou nemčinou. A čo váš?

Michal

Pozri si celý newsletter v prehliadači

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >