TOP ceny noviniek

Uvádzacie ceny NOVINIEK za sumy, aké druhýkrát nenájdeš!

Platná vždy iba zopár dní, iba u nás a práve TERAZ!

TOP ceny noviniek

Skala

Peter MAY

Mraziváatmosféra v strhujúcom románe.
The Times (UK)

Thriller temnýa desivý, ako búrlivé škótske more za zimnej noci.
The Daily Record

Ostrov Lewis je najodľahlejšie miesto v Škótsku, drsné ale krásne.Odohrala sa tu vražda pripomínajúca zabitie v Edinburghu, ktorévyšetruje policajný detektív Fin Macleod. Ten je na ostrov vyslaný kpomoci s objasnením prípadu. Je to pre neho zároveň cesta domov a dominulosti, na miesto, kde sa narodil a prežil svoju mladosť.

Akú úlohu v prípade hrajú Finova dávna účasť pri tradičnej výpravena lov na neprístupnej a nebezpečnej skale An Sgeir? Povedietragédia, ktorá sa tam vtedy odohrala aj po všetkých tých rokoch kďalšej obeti?

Listy Emilovi 3

Milan Lasica

Pokračovanie najúspešnejšej audioknihy Milana Lasicu

Dva roky sa čitatelia časopisu .týždeň mohli zabávať nad listamidôchodcu Mira, ktoré písal zo starobinca svojmu spolužiakoviEmilovi.

Cez Emilove reminiscencie na mladosť, dobové reálie, zamestnanie ažpo súčasnosť zhrnul Milan Lasica v skratke so svojím typickýmhumorom okoreneným (seba)iróniou polstoročie našich dejín. Snadhľadom a eleganciou nastavil minulosti zrkadlo, v ktorom saodrazilo zakrivenie doby, deformácia spoločnosti či slabostijedinca. No netýka sa to len minulosti.
Je to nie len prvá audiokniha Milana Lasicu, zároveň ju autor aj sámnačítal a tiež je to jedna z prvých autorom interpretovanýchslovenských audiokníh zo žánru beletrie.

 

Alebo hladáš niečo úplneiné?

Pozri si všetky naše novinky, alebo najpredávanejšie audioknihy.

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >