Povinné čítanie zoradené podľa toho, koľko máte času

Maturity sa blížia a maturantom pomaly dochádza čas na prípravu, tak je tak trochu aj na nás, aby sme sa im snažili pomôcť a trochu im to uľahčili.

V mojom minulom článku som sa venovala tomu
ako sa donútiť počúvať klasiku a dať šancu povinnému čítaniu, tentokrát som sa pozrela na to, ako si môžete takéto čítanie vybrať podľa toho, koľko máte práve času, respektíve podľa toho, koľko času ste tomu ochotní „obetovať“.

Najprv sa môžete pozrieť na light výber z povinnej literatúry, ktorý vám zaberie maximálne do 4 hodín (a teda je to časovo znesiteľné aj pre tých, čo to v skutočnosti čítať ani nechcú):

No a tento druhý výber z povinnej literatúry je pre tých, ktorí sú v hrdinskej nálade a trúfnu si aj na niečo časovo náročnejšie:

Audioknihy, ktoré by sa vám k maturite mohli hodiť, nájdete na jednom mieste TU.

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >