Mesiac detskej audioknihy

Pamätám si to z detstva akoby to bolo dnes. MDD znamenalo sladkosti, výlet, návšteva niektorej z vtedy dostupných atrakcií či kolotočov a zväčša prvé náznaky pravého letného počasia. OK-ok, nemám najlepšiu pamäť na svete, ale robím čo sa dá.

Nikdy som nemal tento deň zapamätaný v spojitosti s väčšími darčekmi, fantastickými zážitkovými atrakciami a už vôbec nie s počítačmi či videohrami. Kino, to možno, no iné výstrelky modernej doby? Bez šance!

Na pripomenutie si týchto, pre nás trochu starších už zašlých dní, sme sarozhodli pripraviť niečo, čo sme my vtedy milovali a bavilo nás (a stálebaví) – hry a súťaže, kde niečo naozaj treba vypátrať, spraviť, zistiť či pripraviť. My sme hry hrávali na lúkach, alebo pred domom na ulici. Keďže sme však internetový obchod, to by asi nebolo až tak jednoduché na realizáciu, takže to musí vydať takto na diaľku.

Počas celého mesiaca júna v rámci nami vyhláseného mesiaca detskej audioknihy budeme prinášať súťaže nie pre Vás starších, ale pre Vašich mladších súkmeňovcov. Áno-áno, zbavíme Vás trochu povinnosti vymýšľať stály program. Aspoň teda na chvíľu.

Pravidlá? Sprostredkujte súťaž mladším ročníkom okolo Vása či už Vy, alebo samozrejme aj oni ak chcú a zvládnu, nech nám oznámia požadované výsledky do vopred určeného termínu. Na konci každej súťaže či hry potom vyberieme náhodne jedného z nich a oceníme kreditmi na zaobstaranie si audiokníh z nášich titulov. Fantázia je vzácna danosť každého z nás, no a knihy a audioknihy ju rozvíjajú mnohonásobne viac ako videohry či filmy. Bez pochybností.

A, to je fakt akože všetko? Ešte nie!

Na konci mesiaca, zo všetkých ktorý sa zapoja do niektorého zadania,vyberieme jedného, ktorý získa Grand-Prix cenu. Že akú? Nechajte sa prekvapiť.
Za každé kolo úspešného zapojenie sa, získava človiečik jeden vstup = viacúspešných kôl, viac šancí vyhrať.

No čo, nepísal som to predvčerom? Dobré, eh? ;o)

P.S. Sledujte náš BlogFacebook stránku, TwitterYoutube či Google+ nech nič nepremeškáte!

[!s]

Zapojením sa, súhlasíš s našimi štandardnými podmienkami súťaže.

 

GRANDPRIX MDA 2013

Výhercom sa stáva Renáta Adamová. Srdečne gratulujeme!

4.KOLO

Kolo bolo uzavreté

Výhercom slovenskej verzie je Peter, českej Lenka. Srdečne gratulujeme.

3.KOLO

Kolo bolo uzavreté

Minulé súťažné kolo vám dalo zjavne zabrať. Knižnú šifru totiž úspešne vylúštili len dvaja z vás. Preto sme sa rozhodli oceniť oboch. Danovi a Lenke srdečne gratulujeme.

2.KOLO

Kolo bolo uzavreté

Výhercom slovenskej verzie je Renata, českej Jaroslava. Srdečne gratulujeme.

1. KOLO

Kolo bolo uzavreté

Výhercom slovenskej verzie je Antonín, českej Gabriela. Srdečne gratulujeme.

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >