Aj ulica má svoje hovorené slovo

Pravideľne si kupujem Nota Bene. Nemám svojho obľúbeného predajcu, skôr sa snažím si ho kupovať na striedačku od rôznych predajcov a niekedy si kúpim jedno číslo aj viac krát a potom ho niekomu darujem. Je to drobná pomoc, ktorá mne nijak nenabúra rozpočet a predajcovi pomôže. A navyše, dostanem časopis, v ktorom si prečítam rôzne zaujímavé články.

Osobne mi je celý projekt veľmi sympatický. Dnes majú problém nájsť si zamestnanie aj ľudia, ktorí majú kde bývať, nieto ešte ľudia s tak základným problémom. A tak práve im treba pomôcť trochu viac, lebo nie každý má také šťastie ako my ostatní.

Ak si občas Nota Bene kúpite, určite ste si všimli, že predajcovia často okrem časopisu samotného predávajú aj knihy, či dokonca aj audioknihy. A keďže my audioknihy máme radi a sami ich predávame, povedali sme si, že trochu pomôžeme občianskemu združeniu Proti prúdu, ktoré časopis vydáva, aj my.

Nota BeneA tak na tomto mieste môžem hrdo oznámiť našu vzájomnú spoluprácu, v ktorej ste samozrejme ústrednou postavou práve Vy –  naši zákazníci. Ak si u nás zakúpite audioknihu Muži, ženy, deti a pes, celá čiastka – t.j. 4 Eurá (mínus časť čo si vezme štát v podobe DPH) – poputuje občianskemu združeniu Proti prúdu. My si z nej nevezmeme ani cent, žiadnu províziu, proste nič. A oni presne vedia, kde tieto peniaze treba použiť najviac.

Čo za tie 4 Eurá získate vy? Získate super audioknihu obsahujúcu príbehy priamo z ulice. Získate audioknihu, ktorú nahovorili ľudia bez domova a ich dvaja hostia – Adela Banášová a Dado Nagy. Získate dobrý pocit, že ste pomohli. A v neposlednom rade získate náš rešpekt za to, že viete nezištne pomôcť ľudom, ktorí to naozaj potrebujú.

Ak sa Vám myšlienka páči – či pomôžete, alebo aj nie – nezabudnite prosím dať vedieť aj vašim známym, aby bola výsledná pomoc čo najväčšia.

Vopred vám za celý náš tím a za OZ Proti prúdu ďakujem.

Michal

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >