Novinky na detaile audioknihy

Rozšírili sme pre vás detail audioknihy, aby ste mali viac informácií o tom, čo si kupujete.

Pred pár týždňami sme na detaile každej audioknihy začali zobrazovať zoznam súborov, ktoré obsahuje. Tak si pred nákupom viete pozrieť, koľko súborov má a aké sú ich názvy, čo určite oceníte nie len pri poviedkových tituloch, ale aj pri románoch a ostatným audioknihách.

Dnes sme pridali do zoznamu súborov ďalšie dva údaje, ktoré vás zaujímajú. Prvý je dĺžka každej audio stopy (koľko minút a sekúnd má tá ktorá MP3-ojka) a tiež veľkosť súboru. Veríme, že vám táto drobnosť dotvorí obraz o audioknihe pred jej nákupom:

Veľkosť a čas súborov audioknihy

Ako vždy, tieto údaje vidíte aj na mobilnej verzii našich stránok:

Veľkosť a čas súborov audioknihy na mobilnom webe

Veľkosť súboru vás určite zaujíma aj pred stiahnutím audioknihy z vašej knižnice a tak sme túto informáciu pridali aj tam (nezabudnite, pohodlnejšie sťahovanie na Windowse vám ponúka Audiolibrix Manager a na mobilných telefónoch naše mobilné aplikácie):

Veľkosť súborov v knižnici na detaile audioknihy

Ďalšia vec, ktorá vám pomôže v rozhodovaní o nákupe sú recenzie a videá a tak pre vás zbierame aj tento druh informácií a uverejňujeme vám odkazy priamo na detaile audioknihy (odkazy na recenzie pre vás zverejňujeme aj na facebooku, twitteri a google+):

Video a recenzie audioknihy

No a na mobile vidíte tie isté informácie:

Video a recenzie audioknihy na mobilnom webe

Ak vám na našom webe niečo chýba, nezabudnite nám dať vedieť 🙂

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >