Veľký audioknižný prieskum 2023

Jeseň je obdobie ako stvorené pre audioknihu – počasie úplne núka zababušiť sa do šálu, nasadiť si slúchadlá a ísť sa prejsť okolo jazera alebo zbierať gaštany, farebné listy či šípky na čaj… a, samozrejme, aj informácie. Jeseň je totiž, mimo iného, už tradične aj obdobím, kedy mapujeme vývoj na poli audioknižného trhu. Ani tento rok to nie je inak. Opäť sme spustili Veľký audioknižný prieskum – tento rok je to už jubilejný 10. ročník.

Prečo?

Pretože nás zaujíma, kde a ako počúvate audioknihy, aké žánry vás bavia, ktoré činnosti si počúvaním spríjemňujete a kopa ďalších informácií. Vaše odpovede nám pomáhajú spraviť si obraz o trendoch a vývoji v audioknižnom svete.

Kde?

Na našich webových stránkach. Zúčastniť sa ho môže úplne každý, potrebujete k tomu len emailovú adresu a približne 15 minút času. Stačí kliknúť sem. Otvorí sa vám formulár, a keď ho vyplníte, môžete sa zúčastniť našej (taktiež už tradičnej) súťaže o celkom 22 audiokníh.

Kedy?

Desiaty ročník Veľkého audioknižného prieskumu a tiež súťaž o audioknihy prebiehajú od októbra do 31. decembra 2023. Víťazi cien budú vyhlásení 15. januára 2024.

Kto môže vyhrať?

Každý, kto sa zúčastní nášho prieskumu. Vyplnením dotazníka získate jeden vstup do súťaže o celkom 22 audiokníh. Víťazi budú 3 a ceny nasledovné:

1. cena = Darčekový poukaz na 13 audiokníh
2. cena = Darčekový poukaz na 6 audiokníh
3. cena = Darčekový poukaz na 3 audioknihy

Svoju šancu na výhru môžete zvýšiť zdieľaním výhernej URL, ktorú získate po vyplnení prieskumu. Za každého priateľa, ktorého odporučíte a on vyplní Veľký audioknižný prieskum prostredníctvom vašej výhernej URL, získate ďalšie dva vstupy do súťaže. Stačí nás zdieľať napríklad na sociálnych sieťach.

Súťaž sa riadi klasickými pravidlami súťaže

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >
Osobný rozvoj

Čo ma o strese naučila armáda

Stres. Tohto strašiaka stretnete dnes kdekoľvek. Býva spúšťačom mnohých chorôb, príčinou toho, prečo večer nemôžete zaspať a tak nejako môže za všetko zlé. Že to ...
Pokračuj >