Uráža Ťa jazyk nášho webu?
Zaujímajú nás Vaše názoryMinulý týždeň sme sa rozhodli cez FB anketu zistiť, ako to vnímate.Ako viete, po objednávke Vám chodí dotazník od Heureka.sk so zopár otázkami, aby ste hodnotili nás, ako predajcu.

Najviac sa nám stáva, že v hodnotení „Ako hodnotíte kvalitu komunikácie obchodu?“ strácame u Vás body, napriek tomu, že zriedka niekto zavolá, či napíše. A tak sme usúdili, že problém bude v samotnej komunikácii na stránke.

Anketa nám prišla ako dobrá forma na zistenie trochu viac detailov a úprimne, veľmi ste nás potešili.

Tykanie sme si zvolili na začiatku nie preto, aby sme oslovovali iba mladých, alebo skúšali byť nasilu „mlado drzí“ (tak mladí žiaľ už nie sme a drzosť nás z veľkej časti opustila :o), ale preto, že po skúsenosti z Anglicka nám to prišlo ako najlepšia forma. Neformálna, ale úctivá, aby sa každý cítil príjemne, ako medzi skupinou ľudí, ktorá mu sedí a dobre sa v nej cíti. Samozrejme, bol to risk, no chceli sme to skúsiť.

Ďakujeme, že to vnímate pozitívne, že Vám to nevadí a zostávate s nami. Ak ale kedykoľvek prekročíme „hranicu“, prosím, dajte nám vedieť.

Výhercom ankety je: Lenka Kozempelová. Blahoželáme!
Prosím, ozvite sa nám Lenka na office@audiolibrix.com aby sme Vám mohli poslať darčekový poukaz.

Ahojte všetci,

[!v@n]

P.S. Dnes zahajujeme novú anketu s podobnými podmienkami ako naposledy.

„Čoby si na našej stránke zmenil aby sa zlepšila jej prehľadnosť?“

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >