Začni zarábať s nami
Dnes je pre nás veľký deň, lebo oficiálne spúšťame affiliate program – program, ktorý Ti umožní zarábať s nami. Program, ktorý Ti umožní zarobiť na objednávkach, ktoré nám pomôžeš zrealizovať. Stačí ak sa u nás zaregistruješ ako affiliate partner, na svoj web pridáš odkazy smerujúce k nám a z objednávok, ktoré zrealizujú návštevníci prichádzajúci z tvojich webových stránok, Ti vyplatíme províziu.

Tešíme sa o to viac, že sme prvý obchod s audioknihami v Čechách a na Slovensku, ktorý affiliate ponúka. Ale ak nás sleduješ dlhšie, tak vieš, že sa nesnažíme byť obyčajný obchod a že unikátne novinky prinášame často a vždy ako prvý. Či už sa spomenieme predplatené balíčky, darčekové poukazy alebo teraz affiliate.

A ako vždy, snažíme sa, aby naše novinky boli dostatočne zaujímavé a nie iba na oko výhodné. Preto sme hneď od začiatku dali províziu vo výške 10% za všetky objednávky, ktoré zákazník uskutoční v období do 90 dní od návštevy cez tvoj affiliate banner alebo textový odkaz.

Tak čo? Môže byť? Zaregistruj sa ako náš affiliate partner na našej affiliate stránke a začni zarábať!

Nevieš čo je affiliate? V tom prípade si prečítaj články, kde sa snažíme affiliate vysvetliť všeobecne a aj z pohľadu administrácie. A ak máš nejaký dotaz, neváhaj nám dať vedieť, skúsime Ti ho zodpovedať.

Zdieľaj článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >