Sťahovanie audiokníh na počítač na jedno kliknutie. Pre všetkých.

O tom, že audioknihy radi sťahujete a počúvate cez naše bezplatné mobilné aplikácie nie je pochýb, pokiaľ vlastníte chytrý telefón, určite na ňom máte našu aplikáciu nainštalovanú a denne ju používate.

Ovšem nie každý má chytrý telefón alebo na ňom nechce práve počúvať. Niekto si chce audioknihy stiahnuť do počítača a možno napáliť na CD alebo počúvať vo svojom obľúbenom prehrávači. A prečo by aj nie?

U nás zakúpené audioknihy si od začiatku môžete na počítač sťahovať priamo z vášho profilu. Buď jednotlivé MP3 súbory, alebo jeden ZIP súbor. Je to rýchle a pohodlné. Lenže, pred dvomi rokmi sme dostali nápad…

Aby to zvládol úplne každý. Na jedno kliknutie.

Manager - Sťahuj audioknihy na jedno kliknutieA tak sa zrodil Audiolibrix Manager. Aplikácia pre Windows, ktorá vám po prihlásení na jedno kliknutie stiahne celú audioknihu. Priamo do priečinka Moja Hudba.

Zamysleli sme sa, či je ozaj dostatočne jednoduchá a spravili sme jednoduchý test. Dali sme ju použiť našim rodičom, staršej generácii, ktorá v práci s počítačom nie je až taká zbehlá. A hádajte čo? Zvládli to. Absolútne bez problémov.

A tak sme ju sprístupnili aj vám a boli sme zvedavý. Či ju vôbec bude niekto používať. Či vám uľahčí prácu. Čo si o nej budete mysliet. A reakcie? Úžasné. Predčili naše očakávania.

Jedna aplikácia pre všetkých

Audiolibrix Manager - Sťahovanie audiokníhJedna vec nám však trochu vadila. Že ju mohli používať len užívatelia s operačným systémom Windows. Že nešla na MacOS ani na Linuxe. Čo s tým?

A tak sme sa zase zamysleli. A potom zamakali. A výsledok? Náš Audiolibrix Manager je teraz k dispozícii nie len pre Windows, ale aj pre MacOS. A aj pre Linux. V češtine, slovenčine aj angličtine.

Teraz si už naozaj všetci môžete vychutnávať aké to je, sťahovať audioknihy na jedno kliknutie. Tak to vyskúšajte a dajte nám vedieť!

Zdieľaj článok

1 Comment

  1. Audioknižné 201 – začíname s počúvaním audiokníh | Blog Audiolibrix
    30. mája 2017 @ 16:35

    […] je viacero. Audioknihy môžete počúvať bez sťahovania priamo z nášho webu, alebo si ich stiahnuť do počítača a prehrávať cez svoj obľúbený hudobný/audioknižný […]

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Audioknihy

Audioknižný experiment: Vybrali sme najlepšie audioknihy z obľúbených žánrov

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úlohu vybrať zo svojho obľúbeného žánru jedinú jednu audioknihu, ktorú by odporučili odvážnemu jedincovi ochotnému prebádať dosiaľ nepoznaný žáner. ...
Pokračuj >
Audioknihy

Veľký audioknižný prieskum 2023

Veľký audioknižný prieskum 2023 a súťaž o 22 audiokníh. Vyplňte dotazník. Pomôžete zmapovať trendy na trhu audiokníh a ešte môžete vyhrať audioknihy.
Pokračuj >
Umelá inteligencía Technológie

Umelá inteligencia: už ste sa s ňou stretli?

Umelá inteligencia, ChatGPT, AI. Pojmy, ktoré na nás skáču zo všetkých strán, veľmi im nerozumieme, ale podľa všetkého je to niečo skvelé a zároveň desivé. ...
Pokračuj >